به میرآخور خوش آمدید، تاریخ امروز:

یك سال با میرآخور

نویسنده :میرآخور
تاریخ:هجدهم بهمن 89-10:00 ب.ظ


درست یك سال پیش بود كه شروع كردیم به نگارش میرآخور

 در طی این مدت اتفاقات ریز و درشت بسیاری برای میرآخور افتاد

 با افراد مختلفی آشنا شدیم و افراد زیادی هم با ما آشنا شدند

با خیلی ها كل كل كردیم و خیلی ها برایمان كری خواندند

 قالب های زیادی عوض كردیم كه آخرینش كه فعلاً به تأییدمان رسید، همینی است كه مشاهده می فرمایید

مطالب زیادی هم نوشتیم (148 مطلب) كه در حال حاضر فقط 30 عدد از آنها قابل مشاهده می باشند

و خلاصه در این مدت یكساله در هر مورد آنقدر آزمون و خطا كردیم كه حالا می توانیم به جرأت بگوییم ماهم یك بلاگر حرفه ای هستیم

اما از یك باب اصلاً بلاگر به حساب نمی آییم. آنهم بخش كامنت گذاری بلاگ است. به طور میانگین برای هر پست یك بلاگ حرفه ای 35 كامنت گذاشته می شود كه كل كامنت های میرآخور 35 تا نمی شوند!     حداقل به این مطلب نظر دهید

در این مدتِ تقریبا یك ماهه ای كه نبودیم بیكار ننشسته بودیم. اولاً دستی به سر و روی میرآخور كشیدیم و تقریباً همانی شد كه می خواستیم. ثانیاً مشغول انجام پژوهش های علمی بودیم تا به شیر طعم دار برسیم. نخند آقا! خودمان هم می دانیم شیر طعم دار هست. اما نوعش فرق می كند.

در این پژوهش دام مورد نظر (كه در اینجا به خاطر ابعاد كوچك آزمایش از گوسپند استفاده نمودیم) چیزی كه ما بهش می دهیم را می خورد و در انتها همان را با شیرش میكس كرده و تحویل می دهد. فی المثل دانه قهوه می دهیم، شیر قهوه تحویل می گیریم. در كل خروجی مساوی است با شیر به اضافه ورودی

این آزمایش را برای كاكائو، توت فرنگی، موز و حتی سویا انجام دادیم. اما در مورد طالبی بی احتیاطی كردیم و گوسپندِ گوسفند! طالبی را با پوست خورد و در جا، از شدت خفگی مُرد! بنابراین آزمایش را با شتر ادامه دادیم

همانطور كه می دانید شیر شتر گازدار است و جان می دهد برای كافه داری. به یك نفر شتر هم قهوه خوراندیم و كاپوچینو! تحویل گرفتیم

فعلاً در حال رایزنی با مقامات ذی نفع هستیم تا از سایر انواع چهار پایان آخور هم یك رأس جهت انجام برخی آزمایشات، از آخور خارج نمائیم

میرآخور




داغ کن - کلوب دات کام نظرات(0)