تبلیغات
میرآخور - در نعت نان

به میرآخور خوش آمدید، تاریخ امروز:

در نعت نان

فرقی نمی کند نان خور باشید یا نان آور. سرو کارتان که با نان باشد حتما شبهات زیادی برایتان بوجود می آید. مثلا چرا نان سفید نیست؟ یا اینکه چرا نان سریع بیات می شود؟ و حتی یک سوال مهم تر: علت شوری و‌گاهی تلخی نان چیست؟
البته اکیدا توصیه می کنیم که پاسخ این سوالات را از نانوایان محترم جویا نشوید. چراکه برخی از این عزیزان به بهانه ایستادن پای تنور، تمایلی به پاسخگویی ندارند و اگر زیادی اصرار کنید خونتان پای خودتان است!
اما به هرحال باید دانست که دنیای امروز با گذشته تفاوت بسیاری کرده. در این زمانه نان هم از قافله پیشرفت عقب نمانده و دچار نوآوری هایی شده است. و امروزه نان با افزودنی های مجاز و غیر مجاز خوراکی و غیرخوراکی زیادی روانه بازار می شود. مثلا به تازگی نان هایی با افزودن زیتون ، سیر، سبزیجات و ... تولید می شوند. و در کنار آن، نان هایی با نمک اضافه، مخمر چینی، جوش شیرین، جوهر لیمو، سیبیل شاطر، لوله بخاری و دمپایی لاانگشتی نیز طبخ می شوند. که خب هرکسی بنا به امکانات و استعدادش خلاقیت به خرج می دهد!!
اما بد نیست اگر نان سیاه خریدید، فرض را بر آن بگذارید که نانتان سبوس دارد. چون به گفته پزشکان نان سبوس دار بسیار مفید است و سبوس کمی رنگ نان را تیره می کند ولی نه تا این حد !!
در آخر پیشنهاد می کنیم اگر نان سفید گیرتان آمد، سریعا یک عکس سلفی با نان مذکور گرفته، در فضای مجازی منتشر سازید و دل جماعتی را با دیدن آن عکس آب کنید.
میرآخور


دوشنبه 2 شهریور 1394   میرآخور .    مرحمت عالی() .

یک خرده پا
سه شنبه 3 شهریور 1394 10:22
نان ها هم نان های قدیم ...
یک خرده پا
سه شنبه 3 شهریور 1394 10:21
نان ها هم نان های قدیم ...
یک خرده پا
دوشنبه 2 شهریور 1394 22:32
نان ها هم نان های قدیم ...
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.